NEDAO
NEXUS 3C

Technikai adatok
Kerékméret: 24''
Sebesség: 3
Váz: GEPIDA 6061 ALLOY
Villa: STEEL DISC
Kormánycsapágy: GEPIDA INTEGRATED A-HEAD
Hajtómű: FSA CK-310 18T 170MM
Középcsapágy: BOSCH ACTIVE
Felnik:    RODI FREESTYLE 24'' 36H
Küllő: SAPIM STAINLESS BLACK
Agy: GEPIDA ALLOY DISC 36H / SHIMANO NEXUS 3 36H/0
Fék: SHIMANO BR-M365 160 BR-MM /COASTER BRAKE
Fék kar: SHIMANO ALTUS BL-M365
Lámpa: -
Kormány: GEPIDA CRUISER BAR
Kormányfej: GEPIDA TDS-AL-60 60 MM RISE 10
Nyereg: SELLE ROYAL DRIFTER
Nyeregcső: GEPIDA ALLOY POLISHED 27,2X400 MM
Váltókar: SHIMANO NX3
Hátsó váltó: SHIMANO NEXUS 3
Első váltó: -
Külső gumi: INNOVA IA-2018 26X2.35
Méret:    41 cm
Súly: 25.6 kg

A Kiváló geometriával, kis légellenállással megáldott kerékpárok kifejezetten nagy sebesség elérésére és nagyobb távok megtételére alkalmasak. Elsősorban sport célú, hobbi szintű felhasználásra ajánljuk.

VIZES BÁZISÚ FESTÉSI ELJÁRÁS
Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak. 

TECHNOLÓGIA

HYDROFORMING

Különleges vázgyártási eljárás, mely során az alumínium ötvözetű csövek formáját nagy nyomású folyadék injektálásával alakítják ki. Eredménye a nagyon könnyű, ugyanakkor esztétikus és erős váz.

ISO 9001:2009 HITELESÍTÉS
Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget. 

360° LÁTHATÓSÁG
Kerékpárjaink tervezése során az egyik legfontosabb szempontként a kerékpáros biztonságot tarjuk szem előtt. A biztonságos kerékpározás egyik legfontosabb eleme a kiváló láthatóság, ezért kerékpárjainkon a lehető legjobb minőségű lámpákat és fényvisszaverő elemeket alkalmazzuk a 360 fokos láthatóság érdekében. 

OPTIMALIZÁLT MEREVSÉG
Az optimális merevség az egyik legfontosabb tulajdonság a modern alumínium vázaknál. Az általunk alkalmazott hydroforming technológiának köszönhetően vázaink erősek és merevek, ugyanakkor komfortosak. 

INTEGRÁLT KÁBEL VEZETÉS
A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.

BOSCH ACTIVE
Az Active család változatos, és egyedi igények szerint használható változata a BOSCH ebike rendszereknek. Az úgynevezett „hátszél” hatásnak köszönhetően (olyan, mintha az embert kerékpározás közben egy láthatatlan erő tolná) a kerékpáros nagy távolságokat tehet meg, változatos terepviszonyok között, komolyabb megerőltetés nélkül. Ideális választás azoknak, akik a kerékpárt elsősorban szabadidős tevékenységekhez, városi közlekedéshez vagy túrázáshoz használják.