Táplálékkiegészítők

Sportolóktól -sportolóknak

SQUEEZY SPORTS NUTRITON

EGYSZERŰ – HATÉKONY – INNOVATÍV – made in Germany

SQUEEZY KÜLDETÉSE:
 

A SQUEEZY célja, hogy olyan új és innovatív sport táplálékkiegészítő termékeket fejlesszen, melyek a valódi sportolói igényeket elégítik ki. A több mint 25 éves vállalati történelem során az innováció vált a hagyománnyá. Eredményként:

 

a világ első energia zseléje a SQUEEZY®,
az egyedülállóan sós, paradicsomos ízű energia zselé,
a világ első maltodextrin alapú Energia Gyümölcs Gumija,
a DRINK GEL víztartalmú energia zselé szabadalmaztatott squeeasypak-ban,
továbbá a környezetbarát utántölthető energia zselé 125 ml-es adagoló palackban és a hozzá tartozó 500 ml-es utántöltő palack.
 

Nem utolsó sorban azoknak akik nem kedvelik a gyümölcsös, édes ízeket, a sós-paradicsomos íz mellett megtalálható a SQUEEZY kínálatában az új friss édesen fanyar német sörfőzdék ihlette Sör ízű energia zselé.

SQUEEZY ambassadorja: Timo Bracht – 9x IronMan győztes

SPORTOLÓKTÓL SPORTOLÓKNAK -1987 ÓTA

 

Folyamatosan arra törekszünk, hogy termékválasztékunkat annak érdekében fejlesszük tovább, hogy a világon minden egészségtudatosan élő ember részére a legmegfelelőbb terméket kínálhassuk fel. Folyamatos célunk az, hogy az aktuális trendekhez igazodjunk és a sportolók szükségleteinek megfelelő termékfejlesztéseket hajtsunk végre.

 

A célokat a sportolók érdekében kell kitűzni, a termék
– hasson gyorsan és hatékonyan
– minden ember gyomra könnyen fogadja be
– íze legyen változatos
– könnyen lehessen kezelni
– és könnyen magunkkal tudjuk vinni.


Ezeket kell előtérbe helyezni egy valóban sportolónak szánt termék fejlesztésekor és ezek a legfontosabb szempontok minden új SQUEEZY termék fejlesztésekor.
Elmondhatjuk, hogy újabb és újabb mérföldköveket lefektetve a SQUEEZY a leginnovatívabb gyártó az atlétikai sportolóknak szánt termékek piacán.

©2018 by Szenyor kerékpárbolt - 9200 Mosonmagyaróvár, Kossuth Lajos út 16. (Global Irodaház)